Ladataan päivän lounaslistaa..

Viilun juhlatilat

Ikimuistoiset juhlat Viilun yläkerrassa

Välillä elämässä tulee vastaan hetkiä, joilta ei osaa toivoa enempää. Tavoitteemme on, että hetkesi meillä olisi yksi niistä. Tervetuloa viettämään ikimuistoisia hetkiä Viilun juhlatiloihin Jyväskylään.

Meillä järjestät niin yritys- kuin perhejuhlat muuntautuvissa ja moderneissa juhlatiloissamme, upeissa järvimaisemissa, Jyväskylän keskustan tuntumassa. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevat suositut hotellit Solo Sokos Hotel Paviljonki ja Original Sokos Hotel Alexandra sekä tapahtumakeskus Paviljonki.

Tervetuloa viihtymään

Yläkerta

Viilussa onnistuu elämäsi kaikki juhlat: vuosijuhlat, henkilöstöjuhlat, pikkujoulut, häät, nimiäiset ja muistotilaisuudet – kaikki ammattitaidolla ja ainutlaatuisella palvelukokemuksella toteutettuna.

Kaiken keskiössä on loistava ruoka, jota tarjoilemme samojen periaatteiden mukaisesti kuin ravintolassamme. Räätälöimme menun toiveitasi kuunnellen.

Avaraan ja valoisaan yläkerran tilaamme mahtuu jopa 200 vierasta cocktailkalustuksella, istumapaikkoja saadaan noin 180. Tila on muuntautuva ja jaettavissa myös pienempiin osiin, Airoon ja Sawaan. Molemmissa tiloissa on moderni langaton av-tekniikka (valkokangas, videotykki, äänentoisto) ja baaripalvelut.

Kauttamme järjestyy myös oheisohjelmaa ja esiintyjiä laajan yhteistyökumppaniverkostomme kautta esimerkkäni iltajuhlat erilaisilla teemoilla. Tilamme ovat esteettömät, meille on helppo tulla.

Voit myös varata koko Viilun käyttöösi.

Kokous tai juhlat mielessä, ota yhteyttä: